VARFÖR ADRIA?

Passion och erfarenhet spelar roll.

I Adrias kollektion för 2019 hoppas vi att du hittar den perfekta husvagnen just för dig. Intelligenta, prisbelönade produkter tillverkade i Europas modernaste anläggning och med professionellt nätverk av återförsäljare runtom i Sverige och Europa. Vart vill du resa?

ALPINA – Den ultimata husvagnen för alla årstider.

Alpina med sin I-formade design, nya grafik och eleganta inredning står för den ultimata husvagnen för äventyr året om. Tack vare de konkava luckorna skapas en rymlig känsla och med Alde vattenburen golvvärme som standard ges bästa komfort.

ADORA – Se världen på ett nytt sätt.

Prisbelönade Adora med sitt fantastiska och unika panoramafönster gör att du kommer se världen på ett helt nytt sätt. Den I-formade exteriöra designen med dynamiska frontprofiler fram och bak tillsammans med den stilrena inredningen ger de bästa förutsättningarna för den perfekta semestern. Nytt för säsong 2019 är flera nya planlösningar.

ACTION – Redo för Action?

Kompakt och iögonfallande lättviktsvagnen Action med invändig längd på 3,6 m fortsätter att glädja sina ägare, inte minst på grund av alla sina praktiska och funktionella egenskaper. Här finns allt man behöver på liten yta. Byggd med tak och väggar i glasfiber för längsta möjliga livslängd. En smidig vagn med unik exteriör profilering som skiljer sig från mängden.

ALTEA – Designad för ett smidigt boende.

Prisbelönta Altea med sin intelligenta design, innovativa funktioner och högsta kvalitet får till säsongen 2019 en ny ljus och fräsch inredning och flera nya planlösningar med Kid´s Adventure Package som standard på utvalda modeller. Allt till ett attraktivt pris.

AVIVA – Det nya sättet att campa.

Nya Aviva är en lättdragen vagn, enkel att äga och njuta av. Med sin eleganta I-formade design och stilrena inredning är Aviva en ny frisk fläkt bland dagens husvagnar och erbjuder ett nytt sätt att campa på. Ett prisvärt alternativ som ger mycket nöje för pengarna.  

Njut av dina äventyr!

Katalog 2022

Ladda ner som pdf