DET FINNS ALLTID EN PERFEKT KABE

För att passa alla de olika behov och önskemål som vi vet finns bland våra KABE-ägare har man utvecklat fem modellserier, var och en med unika egenskaper. Oavsett om du väljer en lite mindre husbil eller en stor modell kan du vara säker på att få året-runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. För KABE är det självklarheter som man inte tummar på.

CLASSIC

En modellserie med lite kortare utrustningslista och lite färre val men med KABE:s höga kvalitet rakt igenom, Det tummar dom inte på.

HALVINTERGRERAD

I KABE:s halvintegrerade husbilar är lyxutrustningen standard. Ett perfekt val för dig som vill ligga i teknikens absoluta framkant och inte nöjer dig med annat än det allra bästa. Du väljer själv om du vill ha med eller utan Crossover, dvs. extra bäddutrymme ovanför dinetten. Bekvämt och flexibelt som i alla KABE: bilar.

CROSSOVER

Ett mobilt liv med hög trivsel kräver en del av boendet. I KABE Crossover har man skapat en flexibel husbil utan kompromisser. På alla sätt en halvintegrerad bil men med ”bulan på taket” som ett värdefullt tillägg. Det extra utrymmet ovanför dinetten ger möjlighet att ta med fler personer på äventyret.

HELINTEGRERAD

I KABE:s helintegrerade husbilar har man inte tillåtit några kompromisser mellan bostad och körmaskin. Närmare ”hemma” än så här kan du knappast komma på vägen. Bilen är fylld med smarta funktioner som gör livet så smidigt som möjligt och kör egenskaperna är självklart av högsta klass int minst tack vare skräddarsydda AL-KO lågramchassier. Inte konstigt att modellserien snabbt har blivit en riktig storsäljare bland KABE husbilar.

IMPERIAL

Imperial-serien är en kollektion juveler i husbilarnas absoluta premium-segment. Här ligger standarden på lyxnivå ur alla aspekter. Separat inbyggnadsugn; stort och rymligt badrum med förbränningstoalett; självförsörjande el; Premium Sound System och wi-fi; exklusiva snickerier och påkostad skinnklädsel; automatisk golvvärme; backkamera; navigator samt AL-KO chassie med tandemaxlar bak som ger stabilare körning är bara några exempel på vad som ingår. KABE Imperial är för dig som inte nöjer dig med annat än det bästa.

Katalog 2021

Ladda ner som pdf