Varför välja Sun Living?

Upptäck mer!

Sun Living husbilar och vans är konstruerade och producerade med ett enda syfte -att du ska få möjligheten att ”uppleva mer”. Sun Living tillverkas av Adria-Mobil, ett av Europas ledande varumärke inom fritidsfordonsbranchen sedan 1965 och erbjuder kvalitativa husbilsmodeller till ett attraktivt pris. Nytt för säsong 2019 är de kraftfulla Euro6 motorerna, ny grafisk design utvändigt och en lättanvänd kontrollpanel!

Producerad av Adria-Mobil.

Adria har designat och tillverkat fritidsfordon sedan år 1965. Denna mångåriga erfarenhet har man applicerat på varumärket Sun Living. Alla fordon tillverkas i enlighet med World Class Manufacturing i en av Europas modernaste produktionsanläggning.

Värde för pengarna.

Sun Living fokuserar på att ge kunderna mer värde för pengarna. Man erbjuder flera olika planlösningar och praktiska funktioner till ett attraktivt pris.

Smidig att äga.

På Adria förstår man vikten av tillförlitlighet och är ett varumärke som bygger på förtroende och gedigen erfarenhet. Samma filosofi tillämpas på Sun Livings varumärke. Man har klassledande garantier och stöd av ett kunnigt och professionellt återförsäljarnät.

Ladda ner katalog som pdf