DET FINNS ALLTID EN PERFEKT KABE.

För att passa alla de olika behov och önskemål som vi vet finns bland våra KABE-ägare har man utvecklat fem modellprogram, vart och ett med unika egenskaper. Oavsett om du väljer en lite mindre husvagn eller en stor modell kan du vara säker på att få året-runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. För KABE är det självklarheter som man aldrig tummar på.

ESTATE

Nya KABE Estate tar med sig alla de grundläggande värdena från Classic. Det är fortfarande en husvagnsserie för dig som vill ha en prisvärd kvalitetsvagn som kan användas hela året, med all den utrustning som krävs för ett riktigt bekvämt husvagnsliv. Samtidigt är KABE Estate något alldeles nytt och unikt

ÄDELSTEN

Vår storsäljande serie för dig med höga krav på basutrustning och komfort. Rymlig eller kompakt husvagn? Flexibel inredning eller extra lätt konstruktion? Oavsett just din familjs behov och smak finns det en Ädelsten som kan anpassas till er.

ROYAL

Hos Royal är lyxutrustningen standard. En husvagn för dig som vill ligga i teknikens absoluta framkant och inte nöjer dig med annat än det allra bästa. Här finns all utrustning som Ädelsten-serien har, plus mycket mer. Bland annat KABE SMART-D elsystem numera standard i alla Royal-vagnar.

HACIENDA

I KABE Hacienda har vi kombinerat hög utrustningsnivå med riktigt stora ytor. Ett lättflyttat och bekvämt boende för dig som inte vill tumma på kvaliteten. Samma utrustning som hos Royal-serien.

IMPERIAL

Imperial-serien är en kollektion juveler i husvagnarnas absoluta premiumsegment. Dess exklusivitet märks redan i exteriören som är slät och högblank med tredimensionell dekor. Invändigt är standarden på lyxnivå. Nedsänkt induktionshäll, skåpluckor i högblank pianolack, påkostad skinnklädsel, microvågsugn, porslinstoalett, luftkonditionering, specialdesignat ljudsystem och KABE SMART-D elsystem är bara några exempel på vad som ingår. KABE Imperial är för dig som inte nöjer dig med annat än det absolut bästa.

Vit Kabe husbil uppställd vid vattnet
Husvagnar Helsingborg

Katalog 2023

Ladda ner som pdf